Contact

Dierenarts Krommerijnstreek Utrecht

Neem contact met ons op

Wij werken uitsluitend op afspraak, om de wachttijden zo goed mogelijk te beperken en wij alle tijd en aandacht voor u en uw dier hebben. Onze assistentes zullen in overleg de afspraak inplannen. In geval van uitgebreider onderzoek of een second opinion kunnen we er dan ook voor zorgen dat er voldoende tijd is voor uw dier.

U kunt bellen, e-mailen of een afspraakverzoek indienen via de website om een afspraak voor een consult bij een van onze artsen te maken. Let op: via de e-mail of het contactformulier wordt er op doordeweekse dagen binnen 24-48 uur contact met u opgenomen. In de avonden/nacht en het weekend wordt de e-mail niet bekeken. Wilt u snel terecht kunnen of is uw dier ziek dan raden we u aan om te bellen, zodat onze assistentes u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies.

In geval van spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch te bereiken en staan wij altijd klaar om uw dier te helpen.Let op: voor tandheelkundige afspraken bij paarden vragen we jullie om minimaal 48u van te voren af te zeggen, anders zijn we genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen.

Adres

Hoofdkantoor Schalkwijk
Pothuizerweg 9a
3998NB Schalkwijk
030 – 601 1238 info@dapkrommerijnstreek.nl
Dierenkliniek ’t Zand
Zandweg 11
3962EA Wijk bij Duurstede
0343 – 575 200 info@dierenkliniekhetzand.nl