Team Krommerijnstreek

AlleDierenarts GezelschapsdierenDierenarts PaardDierenarts LandbouwhuisdierenParaveterinairBalie

Jan Kroes

Dierenarts Paard

Jan Kroes

Dierenarts Paard

● Erkend Paardendierenarts
● Erkend Keuringsdierenarts
● Gecertificeerd Paardentandarts
● Maatschapslid

"Ik houd mij voornamelijk bezig met gebitsbehandeling bij paarden. Naast het balanceren van het gebit (drukverdeling reguleren van boven- en onderkiezen) vul ik kiezen uit en doe ik kiesextracties. Ik trek (bijna) alle kiezen bij het staande paard, meestal via de mond en soms via een minimale invasieve buccotomie. Hierbij wordt er een klein gaatje in de wang gemaakt. Slechts bij hoge uitzondering moet een paard onder volledige narcose. Het is een prachtig vak met schitterende dieren."

Hans Peeters

Dierenarts Paard & GD

Hans Peeters

Dierenarts Paard & GD

● Erkend Paardendierenarts
● Erkend Keuringsdierenarts
● Maatschapslid

"Ik ben vaak in de operatiekamer te vinden; hier voer ik onder andere regelmatig laparoscopie (kijkoperatie in de buik) bij de hond en arthroscopie (kijkoperatie in het gewricht) bij het paard uit. Daarnaast maak en beoordeel ik veel echo’s en röntgenfoto’s bij paarden, maar ook bij honden en katten. Ik ben ruim 23 jaar werkzaam bij de kliniek en heb het bedrijf echt zien groeien."

Kees-Jan Visser

Dierenarts Gezelschapsdieren

Kees-Jan Visser

Dierenarts Gezelschapsdieren

● Maatschapslid

"Mijn werk is handvak én denkvak ineen. Ik hecht, zaag, boor en slijp, maar tijdens een operatie gaat het ook om strategisch werken. En je hebt patiënten met een vage klacht waar behoorlijk wat graafwerk aan te pas komt. Ik houd van dat puzzelwerk. Geen dag is hetzelfde. Wij verkopen geen ‘nee’ in onze praktijk. We proberen ter plekke zaken op te lossen."

Justin Maarse

Dierenarts Paard

Justin Maarse

Dierenarts Paard

● Erkend Paardendierenarts
● Team Veterinair KNHS - Eventing Junioren/Young Riders
● Maatschapslid

“Naast mijn werk als paardenarts, rijd ik internationaal eventing (CIC3*) en heb ik internationaal gesprongen (CSI2*). De begeleiding van (top)sportpaarden heeft dan ook mijn grote interesse. Begin 2017 ben ik door de KNHS aangesteld als teamveterinair Eventing voor de Junioren en Young Riders. Uiteraard is mijn vak niet beperkt tot sportpaarden; het gaat vooral om de algemene gezondheid van paarden, zo ook die van recreatie en hobby paarden.”

 

Rick Nicolai - paardenarts

Rick Nicolai

Dierenarts Paard

Rick Nicolai - paardenarts

Rick Nicolai

Dierenarts Paard

● Erkend Paardendierenarts

“Ik werk sinds 1 juni als paardenarts bij DAP Krommerijnstreek. Sinds 2013 werk ik vooral als paardenarts, maar ook behandelde ik vaak gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Ik vind het heerlijk om visites te rijden en ik heb specifieke interesse in de orthopedie en tandheelkunde bij paarden. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn eigen paard en hond. Daarnaast ben ik officieel jurylid voor dressuurwedstrijden."

 

Bert Vink

Assistent en Stalmanager

Bert Vink

Assistent en Stalmanager

“Mij vind je voornamelijk in de stallen voor de verzorging van de paarden. Daarnaast maak ik samen met Elbert veel röntgenfoto’s. In mijn vrije tijd houd ik mij voornamelijk bezig met het fokken van springpaarden.”

Joyce Leegwater

Joyce Leegwater

Dierenarts Gezelschapsdieren

Joyce Leegwater

Joyce Leegwater

Dierenarts Gezelschapsdieren

"Van jongs af aan wist ik het al, ik wilde dierenarts worden! En in 2016 was het dan zover en mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben, ben ik sinds november 2018 terecht gekomen in deze leuke praktijk. Binnen de diergeneeskunde ligt mijn interesse bij de interne geneeskunde, maar de afwisseling met chirurgie en geneeskunde van konijnen vind ik erg leuk. Geen dag is hetzelfde. De band tussen een dier en z'n baas vind ik erg mooi en ik wil er graag aan bijdragen om deze band zo lang mogelijk te

Dierenarts paard Utrecht

Marijke van der Heijden

Dierenarts Paard

Dierenarts paard Utrecht

Marijke van der Heijden

Dierenarts Paard

"1 april 2019 ben ik begonnen met werken bij DAP Krommerijnstreek en dat bevalt erg goed! Ik ben in 2015 afgestudeerd in Utrecht en heb na mijn studie een aantal jaar in Duitsland gewerkt, waaronder een seizoen bij het Holsteiner Verband en Gestüt Lewitz. Daarnaast heb ik in de buurt van Hamburg bij een ambulante praktijk gewerkt, maar ik vind het fantastisch om nu weer hier in Nederland als paardenarts aan de slag te kunnen. Ik heb extra interesse voor de merriebegeleiding en de interne geneeskunde van het paard, maar je kunt mij bij alle mogelijke visites aantreffen. Ook zal

Elbert

Paraveterinair

Elbert

Paraveterinair

“Ik assisteer vaak bij paardenoperaties, bij laparoscopie en kniebandoperaties.
Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van de medicijnen, werk mee bij röntgen en echoscopie. Wij doen hier unieke operaties, die je weinig ziet in Nederland. Als paraveterinair zit ik al 33 jaar in het vak en ben met alles meegegroeid.
Ik voel me echt een allrounder.”

Marcelle

Administratie

Marcelle

Administratie

“Ook al heb ik een achtergrond als verpleegkundige, ik voel me met de administratie helemaal thuis. Dit komt deels doordat ik geboren en getogen Schalkwijker ben en hierdoor veel affiniteit heb met veehouders en regionale klanten. Omdat ik hier alweer bijna 20 jaar werkzaam ben, ben ik echt meegegroeid met de praktijk.”

Tané

Paraveterinair

Tané

Paraveterinair

"Sinds juli 2010 werk ik bij de Krommerijnstreek. Eigenlijk ben ik na mijn stage blijven hangen. Ik ben fulltime aanwezig in de praktijk en houd mij dan vooral bezig met het verzorgen van de dieren. Ik help Bert en Elbert waar nodig. Zelf heb ik 2 Jack Russels, waarmee ik aan behendigheid doe, en heb ik mijn eigen paard.”

Margret

Administratie

Margret

Administratie

“Ik kom uit Schalkwijk, van een boerderij aan de Kaaidijk, en woon nu nog steeds in Schalkwijk. Mijn vorige banen waren financiële functies bij diverse bedrijven. Ik heb 23 jaar bij een branchevereniging van woningcorporaties gewerkt, waarbij ik een financiële administratieve HBO opleiding in de avonduren heb afgerond. Na verhuizing van dit bedrijf heb ik bij een aantal andere bedrijven en een school gewerkt. Nu mag ik aan de slag bij DAP Krommerijnstreek als administrateur. Leuk en dichtbij!"

Marloes

Balie en administratie

Marloes

Balie en administratie

“Samen met Marcelle ben ik verantwoordelijk voor de administratie.
Ik ben paraveterinair van beroep, maar voer hier dus andere taken uit, al is mijn achtergrond wel mooi meegenomen.
Ik neem de telefoon op, reageer op mailtjes en werk achter de balie. Er zijn zoveel vrolijke, maar ook verdrietige momenten met een huisdier. Het is fijn om er dan te zijn voor een cliënt.”

Renske

Paraveterinair

Renske

Paraveterinair

“Ik ben als stagiaire bij de Krommerijnstreek begonnen en daarna aangenomen in februari 2016. Sindsdien werk ik hier fulltime als assistent. Binnen deze praktijk ben ik overal te vinden. Ik vind de combinatie tussen kleine huisdieren en paarden erg leuk.”

Esmée

Paraveterinair

Esmée

Paraveterinair

"Per 1 januari 2020 mag ik mijzelf toevoegen aan het team van DAP Krommerijnstreek als paraveterinair. Sinds juli 2019 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente, en zal dus hier mijn kennis verder gaan ontwikkelen. Mijn passie en enthousiasme voor dieren zal hier dan ook zeker van pas komen. Ik zal zowel werkzaam zijn bij Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek in Schalkwijk als Dierenkliniek ‘t Zand in Wijk bij Duurstede. Ik hoop u graag binnenkort te verwelkomen met uw huisdier!"

Marjolein

Paraveterinair

Marjolein

Paraveterinair

“Ik sta achter de balie, assisteer bij operaties en gebitsbehandelingen.
Ook ben ik het aanspreekpunt voor onze stagiaires. Ik begeleid hen gedurende hun stageperiode en zorg dat ze hun takenlijst uitvoeren. Een keer per maand doe ik de puppyconsulten. Dit is een gratis service vanuit de praktijk. Ten slotte ben ik gediplomeerd veterinair voedingsconsulent voor Royal Canin en geef ik advies voor diëten.

Elena

Paraveterinair

Elena

Paraveterinair

"Mijn naam is Elena en ik mag sinds februari 2020 het team komen versterken. Vanaf jongs af aan zijn dieren mijn passie en de keuze om 'iets' met dieren te doen was dan ook niet moeilijk te maken. Na mijn opleiding heb ik bij diverse praktijken ervaring en kennis mogen opdoen. Wat ik erg leuk vind aan het werk is de afwisseling en het vooraf niet weten hoe de dag gaat lopen! Hopelijk tot snel!"

Franca

Paraveterinair

Franca

Paraveterinair

"Sinds 1 januari 2020 ben ik het team van Dierenartsenpraktijk de Krommerijnstreek komen versterken. Een aantal jaar geleden heb ik hier al stage mogen lopen. Daarna ben ik aan het werk gegaan bij een andere dierenartsenpraktijk. Nadat ik mijn paardensport opleiding in Deurne afgerond had kwam ik erachter dat mijn passie bij meer dierensoorten ligt dan alleen de paarden. De grote verscheidenheid van diersoorten en het contact met klanten maakt dit werk erg leuk. Ik streef er naar om dieren de beste verzorging te verlenen en de klanten met een tevreden gevoel weer de deur uit te zien gaan. Ik

Danielle

Paraveterinair

Danielle

Paraveterinair

"Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek. Ik heb hiervoor al wat jaren ervaring opgedaan bij een andere praktijk. Ik vind het leuk om te helpen in de operatiekamer: bij spoedgevallen, maar ook bij het maken van röntgenfoto's. Je zult mij voornamelijk bij de kleine huisdieren tegen komen, maar af en toe help ik ook mee bij de paarden. Thuis ben ik in het bezit van een kat en twee paarden, waar ik naast het werk ook druk mee ben."

Roël

Paraveterinair

Roël

Paraveterinair

"Al vanaf dat ik klein was, ben ik in contact met dieren. Hierdoor is de interesse voor dit vak ontstaan. Tijdens mijn opleiding heb ik bij DAP Krommerijnstreek stage gelopen en sindsdien ben ik fulltime aan het werk in de praktijk. Er hangt een huiselijke en gezellige sfeer. Hier kan ik mij goed in vinden, omdat ik het leuk vind om met zowel dier en klant in contact te komen."

Marjolein de Jong - paraveterinair

Marjolein

Paraveterinair

Marjolein de Jong - paraveterinair

Marjolein

Paraveterinair

"Als kind was ik al gefascineerd door paarden. Het was dan ook geen verrassing dat ik daar mijn werk van wilde maken. Na mijn opleiding in Deurne heb ik jarenlang in de paardensport gewerkt. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam hier op de praktijk. Dat brengt weer nieuwe en leuke uitdagingen. Je zal mij met name bij de paarden tegen komen."

Pin It on Pinterest