Voor onze groeiende dierenartspraktijk Krommerijnstreek (U) zoeken wij een enthousiaste

Dierenartsassistent(e)/telefonist(e)

 

Onze praktijk is een groeiende gemengde praktijk. We werken diersoortspecifiek vanuit de vestigingen Schalkwijk, Odijk en Wijk bij Duurstede. Je komt ons team van 12 dierenartsen en 17 assistenten voor lange termijn versterken en je herkent je in onderstaande omschrijving:

Wie zijn wij?

Onze praktijk wil op een vriendelijke en laagdrempelige wijze klaar staan voor onze cliënten. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier bieden wij professionele zorg voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

Wie zoeken wij?

•       iemand die enthousiast is en wil investeren in ons team

•       een collega met interesse om zichzelf en de praktijk verder te ontwikkelen

•       iemand met ervaring is mooi meegenomen, maar de “klik” is des te belangrijker!

•       een dierenliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt

•       een flexibele collega die werkt vanuit Schalkwijk en bij drukte en in vakanties in wil springen in Odijk en Wijk bij Duurstede

•       werktijden in overleg. Voorkeur fulltime maar minimaal 28 uur per week.

Wat verwachten wij?

•       iemand die naast onze collega’s achter de balie plaatsneemt en klanten persoonlijk en telefonisch te woord staat over een diversiteit aan vragen over dieren, verzorging en het plannen van afspraken

•       een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om een planning te optimaliseren en een goed aanpassingsvermogen heeft wanneer er geschoven moet worden.

•       Gezellige persoonlijkheid die te hulp schiet bij problemen.

•       Flexibiliteit in opvangen bij knelpunten in diensten.

Wat krijg je?

En mooie uitdaging in een goedlopende praktijk die zich de afgelopen 30 jaar in de wijde omgeving heeft bewezen. Samenwerken is vanzelfsprekend en hier werken we elke dag aan. Het salaris is marktconform en naast het werk is er ook regelmatig tijd voor een borrel en andere leuke activiteiten.

Indien de vacature je aanspreekt dan kun je jouw motivatie en CV sturen t.a.v. Kees Jan Visser naar info@dapkrommerijnstreek.nl.

Indien je meer informatie over deze vacature wenst dan kun je Kees Jan Visser ook bellen via telefoonnummer van de praktijk 030-6011238 dan wordt er geregeld dat je met Kees Jan Visser in contact komt.

Wij zien uit naar je enthousiaste sollicitatie!

 

 

Pin It on Pinterest